hur mycket kostar det att göra naglar på salong

Hur mycket kostar det att göra naglar på salong?

Att göra naglar på salong kan kännas som en riktig lyx. Det är en stund av avkoppling där du dessutom blir ompysslad. Men hur mycket kostar det egentligen? Priset kan variera beroende på vilken typ av behandling du väljer, vilket märke salongen använder och hur erfaren nagelterapeuten är. Men i allmänhet är prisintervallet ungefär mellan 300 och 700 kronor.

Vad påverkar priset?

Första gången du gör naglar på salong, behöver du en full set behandling, vilket inkluderar förlängning och formning av dina naglar, samt lackning. Den här behandlingen kostar mer då den tar mer tid. Därefter behöver du bara “fylla på” dina naglar var tredje eller fjärde vecka, beroende på hur snabbt dina egna naglar växer. “Påfyllning” behandlingen är billigare, eftersom det är mindre arbete inblandat.

Behandling Pris (SEK) Tid (minuter)
Full set 400-700 60-90
Påfyllning 300-500 45-60
Nagelreparation 50-100 per nagel Varierar

Vilka val finns?

Du kan välja mellan naturliga gelenaglar och akrylnaglar. Båda är bra val, det beror mer på personliga preferenser. Gelenaglar är oftast dyrare än akrylnaglar, eftersom de är mer flexibla och känns mer naturliga. Men akrylnaglar är mer tåliga och håller bättre.

Är det värt det?

Att göra naglar på salong är en investering, både i tid och pengar. Men om du känner att du vill skämma bort dig själv, eller om du vill ha perfekta naglar till ett speciellt tillfälle, är det definitivt värt det. Det är en liten lyx i vardagen som kan göra stor skillnad i hur du känner dig. Dessutom, vem kan motstå känslan av att ha vackra, välvårdade naglar?

0 Shares:
Du kan också gilla