Kontakt

Varmt välkommen till Bjornensover.se! Vi uppskattar verkligen ditt engagemang och din feedback. Dina frågor, förslag och kommentarer hjälper oss att skapa en bättre plattform och förbättra vår service. Vi erbjuder ett par olika sätt att komma i kontakt med oss och vi gör alltid vårt bästa för att svara snabbt.

Skype – Vår Kanal För Annonseringsdiskussioner

För att effektivt kunna hantera annonseringsförfrågningar föredrar vi att du kontaktar oss via Skype. Detta säkerställer att din förfrågan inte försvinner i en ström av spam. Här nedan hittar du vårt Skype-ID:

Skype ID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi förstår att alla kanske inte har tillgång till Skype, så vi erbjuder även möjligheten att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Observera dock att vi mottar en stor mängd spam via e-post, så det finns en risk att din förfrågan kan förbises. Om ditt ärende är brådskande eller komplicerat rekommenderar vi starkt att du kontaktar oss via Skype.

För att kontakta oss via vårt kontaktformulär, vänligen fyll i ditt namn, din e-postadress, ämnet för ditt meddelande och ditt meddelande. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på ditt meddelande så snart som möjligt.


Vi ser fram emot att höra från dig och tackar för ditt intresse för Bjornensover.se.