bloggbevakning – en blogg om bloggare och sociala medier

Bloggbevakning – en blogg om bloggare och sociala medier, låter det bekant? Den digitala världen har blivit en integrerad del av våra liv. Bloggare och influensers har blivit våra dagliga följeslagare, informerar och formar oss i allt från mode till matlagning, resor, och ja, självklart även attraktioner och nöjesparker!

Men låt oss hoppar direkt till ämnet: “Hur lång måste man vara för att åka Valkyria?” Har detta gjort dig förvirrad? Lugn, jag är här för att hjälpa till.

“Valkyria – Ett Adrenalin-Späckat Äventyr”

Föreställ dig känslan när du är på toppen av en 47 meter hög droppe, med hjärtat i halsgropen, och du vet att den enda vägen nu är rakt ner. Bukskrämmande, visst? Valkyria – en berg-och-dalbana på Liseberg, utlovar just detta adrenalinspäckade äventyr.

Ett must-know innan vi dyker djupare in: För säkerhets skull har varje attraktion specifika höjdkrav. För Valkyria är det minsta höjdkravet 132 cm. Men oroa dig inte, om du inte uppfyller detta krav finns det många andra attraktioner på Liseberg för dig att njuta av.

“Säkerhet först”

Din säkerhet är alltid högsta prioritet, speciellt när det gäller höghastighetståg som Valkyria. Därför är minsta längden absolut nödvändig för att säkerställa att säkerhetsanordningarna fungerar som de ska, som bältet och axelhölstret.

Attraktion

Minsta längder

Säkerhetskodex

Valkyria 132 cm Säkerhetsbälte och axelhölster krävs
Balder 130 cm Säkerhetsstag över livet
Lisebergbanan 130 cm Säkerhetsbälte
Helix 140 cm Säkerhetsbälte och axelhölster

“Livet är en Berg-och-Dalbana”

Naturligtvis har inte alla av oss samma höjd. Men det är en del av livets begränsningar vi ständigt utmanar och ibland överträffar. Åter till bloggbevakning – en blogg om bloggare och sociala medier, det är en rymd var vi kan inspirera varandra med våra egna berättelser och erfarenheter.

Så, det viktiga är, oavsett din höjd,

0 Shares:
Du kan också gilla