ecuadors herrlandslag i fotboll mot iraks herrlandslag i fotboll laguppställning

Ecuadors herrlandslag i fotboll mot Iraks herrlandslag i fotboll laguppställning

Ja, mina fotbollsintresserade vänner, dagens stora match är mellan Ecuadors herrlandslag och Iraks herrlandslag i fotboll! Låt oss snacka lite om laguppställningen och låt oss ta en titt på deras föregående möten.

Lag

Vunna matcher

Förlorade matcher

Ecuador 7 3
Irak 5 5

Laguppställningen – stenhård konkurrens eller öppet spel?

Vad tycker du om laguppställningen? Står vi inför en stenhård match, eller kan vi förvänta oss mer av ett öppet spel? Med någon så erfaren som Antonio Valencia i Ecuadors lag, har de definitivt en stark fördel. Men låt oss inte glömma att Irak inte heller går att räkna bort. De har talanger som Justin Meram, som verkligen kan ge dem ett uppsving.

Avsparkstid och var du kan titta

Matchen sparkar igång klockan 20:00 lokal tid och kan ses på ditt lokala sportkanal. Så, vad tror du om matchen? Vad tror du resultatet kommer att bli? Har vi några riktigt engagerade fans där ute?

Vilket lag hejar du på? Och vem tror du kommer att bli matchens spelare? Kom igen nu, fotbollsfans, låt oss höra era tankar och prognoser!

Ja, jag ställer en hel del retoriska frågor, men vad kan jag säga? Det är ju rätt enkelt att skylla på fotbollsfebern, eller hur?

0 Shares:
Du kan också gilla