rollistan i jorden runt på 80 dagar tv-program

Rollistan i “Jorden runt på 80 dagar”

En välbekant och älskad serie som har resonerat med många tittare är “Jorden runt på 80 dagar”. Rollistan i den här serien är stor, vilket gör det möjligt för tittarna att identifiera och till och med sympatisera med en rad olika karaktärer.

Huvudrollerna

I seriens hjärta finns naturligtvis ingen mindre än Phileas Fogg, mästerligt porträtterad av skådespelaren. Han tar tittarna med på sitt äventyr runt jorden, vilket inte skulle vara komplett utan hans trogna sida, Passepartout.

Bidragande Roller

Det finns en rad andra karaktärer som bidrar till berättelsens rikedom och djup. Från de människor Fogg möter på sin resa, till dem han lämnar bakom sig i London, alla bidrar de till seriens berättelse och appeal.

Skådespelarna bakom karaktererna

Att välja rätt skådespelare för att spela dessa ikoniska karaktärer var ingen lätt uppgift. Men valet av skådespelarna har visat sig vara lika framgångsrika som boken och det klassiska tv-programmet det baserades på.

En uppskattad rollista

Rollistan i “Jorden runt på 80 dagar” är ett mästerverk av casting, med varje skådespelare perfekt för sitt karaktärsdrag. Det är svårt att tänka på någon som kunde ha spelat sina roller bättre.

Karaktär Skådespelare Utmärkelser och prestationer
Phileas Fogg Name of Actor Nominerad till “Bästa skådespelare” vid X-awards
Passepartout Name of Actor Känd för sina roller i A, B och C filmer
Karaktär C Name of Actor Pristagare vid Y-awards for “Bästa biroll”
Karaktär D Name of Actor Involverad i diverse långvariga TV-serier

Nästa gång du vaknar upp till “Jorden runt på 80 dagar”, kom ihåg att bortom alla äventyr, roliga ögonblick och spänning, finns det en mycket talangfull grupp av skådespelare som hjälper till att ge karaktär och liv till berättelsen.

0 Shares:
Du kan också gilla
Läs mer

Linnea & Basilika

Linnea & Basilika är en restaurangkedja som erbjuder mat av hög kvalitet från Sydostasien med influenser från Vietnam…