newkid & thomas stenström, museiparken, 3 september

Museiparken väntar på dig den 3 september!

Inne i pulsen av Göteborgs kulturliv, finner vi ett evenemang som får hjärtan att klappa extra hårt. Newkid och Thomas Stenström är redo att förvandla Museiparken till en musikalisk oas den 3 september. Ladda för en kväll fylld av svängig pop och lyrik som talar direkt till hjärtat.

Artist Datum Plats
Newkid 3 september Museiparken
Thomas Stenström 3 september Museiparken

En kväll under stjärnorna

Det är en chans som bara kommer en gång på ett tag. En möjlighet att se dessa två musikaliska storheter, Newkid och Thomas Stenström, live på scen. I den grönskande omgivningen av Museiparken, med stjärnorna som bakgrund, kan du koppla av till ljudet av denna fantastiska duo. Blir det inte bara underbart?

Att tänka på

  • Alla är välkomna, men kom ihåg att respektera både artisterna och dina medbesökare.
  • Evenemanget startar kl 19:00, men kom gärna tidigare för att njuta av atmosfären.
  • Glöm inte att musiken är till för alla. Låt oss ha en trevlig kväll tillsammans där alla får plats och njuter utan förbehåll.

Avslutande ord

Den 3 september i Museiparken kommer att bli ett evenemang att minnas för alltid. Med Newkid och Thomas Stenström som utgör själva hjärtat i detta evenemang, är det ingen överdrift att säga att detta kommer att bli en kväll fylld med minnesvärda ögonblick. Så varför inte boka in datumet redan nu? Vi ses där!

0 Shares:
Du kan också gilla