rollistan i bert (tv-serie, 2021)

Rollistan i Bert (tv-serie, 2021) – En djupdykning

För alla fans där ute, har ni någonsin funderat över vilka som gör rösterna till era favoritkaraktärer i tv-serien “Bert”? Undrar du vem det är? Vi tar dig med på en djup dykning in i rollistan av “Bert” (tv-serie, 2021). Självklart pratar vi om den svenska versionen! Kom med på resan!

Vem står bakom rösterna?

Det kanske kommer som en överraskning för vissa, men det är en hel del talang bakom varje karaktär. Tobias Sjögren till exempel, lånar sin röst till Bert själv! Hans karaktäristiska röst gör Bert levande och gör varje avsnitt till ett äventyr i sig.

Låt oss inte glömma Katarina Ewerlöf. Hon ger röst till Berts mamma, och gör ett fantastiskt arbete med att få mamman att kännas som en verklig person.

Karaktär Röstskådespelare
Bert Tobias Sjögren
Berts mamma Katarina Ewerlöf

Visste du det?

Det intressanta med “Bert” (tv-serie, 2021) rollistan är att många av de involverade har erfarenhet från andra populära svenska program. Till exempel, Tobias Sjögren, rösten till Bert, är även känd för sin roll i “Sunes Universum”. Är det inte fascinerande att lära sig dessa roliga fakta?

Kom ihåg, bakom varje karaktär finns det en talangfull skådespelare som ger dem liv. Nästa gång du ser ett avsnitt av “Bert”, tänk på det och uppskatta det hårda arbetet som går in i varje avsnitt. Superskoj, eller hur? Ta hand om dig och fortsätt njuta av serien!

0 Shares:
Du kan också gilla