the hives, sofiero slott och slottsträdgård, 9 juli

En kväll att minnas: The Hives på Sofiero Slott och Slottsträdgård, 9 Juli

Får jag berätta en hemlighet för dig? Nå, häng med mig här, för det handlar om den oförglömliga kvällen när The Hives spelade på Sofiero Slott och Slottsträdgård den 9 juli. Häpnadsväckande, inte sant? Men låt oss dyka rakt in i det.

The Hives, som du säkert känner till, är ett legendariskt svenskt rockband känt för sina energifyllda liveframträdanden – och just den kvällen var inget undantag! Bandet tog scenen med storm, svängde och hoppade runt med sin signatur energi. Publiken, på sin sida, var helt upprymda. Ja, det var en riktig rockfest!

Vad var det som gjorde kvällen så speciell?

Där är frågan! Varför var just denna kväll en som kommer att stå etsad i minnet för alla närvarande? För det första, platsen – Sofiero Slott och Slottsträdgård. Mysigt beläget, med en känsla av historia som genomsyrade varje hörn, skapade det en perfekt inramning för konserten.

Och för det andra, det var The Hives vi pratar om här. Deras otroliga musikaliska talang, kombinerat med deras charmerande scenpersonlighet, är oöverträffad. Kan du föreställa dig energin och rytmen som genomsyrade det gamla slottet den kvällen?

Band Spelplats Datum
The Hives Sofiero Slott och Slottsträdgård 9 Juli
The Hives Gröna Lund, Stockholm 19 Augusti
The Hives Sierra Madre, Kalifornien 22 September
The Hives Sport- och musikfestival, Göteborg 4 Oktober

Tänk att ha varit där…

Du kan nog föreställa dig, det här är konserten som alla pratar om. Den typen av erfarenhet du berättar om för dina barnbarn. Visste du att The Hives också spelade andra ställen samma sommar? Du borde ha varit där… men om inte, här är en lista över några av deras andra spelningar!

0 Shares:
Du kan också gilla
Läs mer

Linnea & Basilika

Linnea & Basilika är en restaurangkedja som erbjuder mat av hög kvalitet från Sydostasien med influenser från Vietnam…