vad kan man göra med en kompis 13 är

Njuta av livet med en god kompis

När du är 13 år är det mycket du kan göra med en kompis. Det spelar ingen roll om du gillar sport, musik, konst eller bara hänga ute, det finns alltid något att tycka om. Låt oss ta en titt på några av de saker du och en kompis kan göra när ni är 13 år.

Friluftsliv

Sverige är vackert och fullt av fascinerande ställen att utforska. Du och din kompis kan ta en cykeltur, vandra i de lokala skogarna eller kanske till och med campa över natten. Andra friluftsaktiviteter kan inkludera fiske eller fågelskådning.

Kreativa aktiviteter

För dem som gillar mer inomhusaktiviteter finns det fortfarande gott om saker att göra. Kanske du och din kompis gillar att teckna, måla eller skapa saker. Ni kan också spela musik tillsammans om ni är musikaliska.

Aktivitet Beskrivning Kostnad
Cykla Utflykt i naturen med cykel. Prata, skratta och njuta av tiden tillsammans Gratis, om ni har cyklar
Fiska En avkopplande dag vid en sjö eller strand. Glöm inte fiskekort! Varierar
Måla/teckna Låt kreativiteten flöda. Skapa konst hemma! Varierar
Spela musik Spela instrument och sjung tillsammans för kul. Gratis, om ni har instrument

Omtanke om varandra

Oavsett vad ni väljer att göra är det viktigaste att ni har kul och att ni tar hänsyn till varandra. Det är en viktig tid i livet när man är 13 år och att göra saker med en kompis kan hjälpa till att forma den person du blir. Så kom ihåg att njuta av er tid tillsammans, oavsett vad ni gör.

0 Shares:
Du kan också gilla