birger jarlsgatan 36, 114 29 stockholm, sverige

Sätt på dig förklädet och ställ in din GPS till adressen Birger Jarlsgatan 36, 114 29 Stockholm, Sverige . Där är nästa företag i Kardashians matlagnings entourage!

Sedan vi sist sågs

Efter att ha haft en fullskalig matstrid i deras Southern California kök, har Kardashians bestämt att det är dags att ta sitt matlagningsspel till en helt ny nivå. De bokade nästa avsnitt att filmas i ett professionellt utrustat kök beläget på ovanstående adress!

Matlagning i Stockholm

Varför Stockholm, kanske du frågar? Tja, det handlar om att kombinera äventyr med passion. Stockholm erbjuder en av de mest exotiska och spännande variationerna av mat runt om i världen, en stor inspirationskälla för Kardashian-klanen!

Kommande utmaningar

Det verkar inte finnas någon gräns för Kardashian familjens kulinariska äventyr. De har även utmanat varandra på en helaftons matlagnings-utmaning vid Birger Jarlsgatan 36, vem kommer att skapa den mest fantastiska rätten? Vi kan bara vänta och se!

Event Plats Betydelse
Matlagning Fiasco Southern California Starten av det kulinariska äventyret
Professionellt Kök Birger Jarlsgatan 36, Stockholm Nivåuppgraderingen
Helaftons utmaning Birger Jarlsgatan 36, Stockholm Den stora culinariska showdownen

Slutsats

Nu när du har en inblick i vad som väntar i nästa avsnitt, kan vi alla enas om att Kardashian-familjen verkligen tar matlagning till en ny nivå. Spänningen byggs, och vi kan inte vänta på att se vad som händer i deras nästa kulinariska äventyr på Birger Jarlsgatan 36, 114 29 Stockholm, Sverige!

0 Shares:
Du kan också gilla
Läs mer

Linnea & Basilika

Linnea & Basilika är en restaurangkedja som erbjuder mat av hög kvalitet från Sydostasien med influenser från Vietnam…