Frost 3 – då kommer den nya filmen

Att disneyfilmen frost är en stor succé är det ingen som helst tvekan om. När den första filmen kom ut år 2013 blev den genast en av Disneys mest framgångsrika filmer. Ett par år senare kom uppföljaren och det ryktas om att det ska komma en tredje film om systrarna Elsa och Anna.

Frost 3

Hittills har det varit ganska oklara uppgifter som filmskaparna och röstskådespelarna har delat med sig utav. I samband med att frost 2 utkom år 2019 var det många som frågade filmskaparna och skådespelarna om nästkommande film. Det enda de kunde, eller snarare fick säga var att det har varit prat om en ny film.

Att uppgifterna är diffusa har att göra med att det är mycket som är hemlighetsstämplat när det kommer till film. Det är mycket som ska klaffa för att en film ska bli gjord och därför kan ingen göra ett offentligt uttalande förrän alla kontrakt är påskrivna och de har börjat att planera och skapa filmen.

Då kommer den nya filmen

En sak som kan vara bra att tänka på vad gäller Frost och andra Disney/pixarfilmer är att de är animerade. Att animera en film tar betydligt mer tid än att skapa en vanlig spelfilm.

Det tog sex år från att den första filmen kom år 2013 till att den andra filmen kom 2019. Med de siffrorna är det rimligt att om det kommer en ny frostfilm så bör den vara beräknad till år 2025. När det här inlägget skrivs så är året 2022 vilket innebär att halva tiden har gått och du behöver isåfall bara vänta i tre år till på nästa frostfilm.

Frost 3 handling och skådespelare

I och med den andra filmen handlar om att Elsa accepterar sina förmågor och att Anna hittar sin plats i världen så kan grundberättelsen kännas avklarad. Om det skulle bli en ny frostfilm så skulle den potentiellt handla om andra konflikter. Antingen inom familjen eller att Arendelle möts av yttre hot.

Om det kommer en ny frostfilm kan du räkna med att röstskådespelarna Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad och Jonathan Groff kommer att ge sin röst till de otroligt populära figurerna.

I väntan på nästa film

Det kan kännas olidligt att eventuellt behöva vänta flera år på nästa frostfilm. Men då ska du inte glömma att det alltid går att se om både frost 1 och frost 2 under tiden. För att inte nämna att frostvärlden sträcker sig in i vår verklighet då det finns både kläder, leksaker och annat skoj som gör att du kan bli en del av frost.

En annan bra idé är att du kan anordna ett frost kalas. Då kommer ditt barn som älskar filmen frost få fira i sann frostanda vilket även barnets kompisar kommer att uppskatta då frost är en film som de flesta barn tycker om. För att fixa ett lyckat kalas på temat frost kan du införskaffa kalasprylar med frosttema. Det finns allt från engångsmuggar, tallrikar, servetter och dukar. Du hittar även dekorationer i form av snö och snöflingor som du kan dekorera med. Sedan kan du också köpa ballonger och serpentiner i färger som passar perfekt in på frosttemat.

Förutom att dekorationen är viktig för att temat frost ska framgå så kan du också låta bakelserna gå enligt temat. Var kreativ och ta fram allt från tårtor till muffins och andra godsaker.

Vad gäller aktiviteter på frost kalaset kan det vara passande om ni avslutar kalaset med att kolla på frost. Vid slutet av kalaset är de flesta barnen trötta och då passar det bra med en något lugnare aktivitet.

0 Shares:
Du kan också gilla